Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, hamuru nemlendirmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 510 g un, serpmek için ekstra un
- 2 tk tuz
- 1 - 2 tk tereyağı, tencereyi yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 8184 kJ / 1956 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 395.3 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 17.8 g
- Sodyum
- 4681.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Havuçlu Pancar Salatası
10 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Grissini
2 Std.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min