Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g su
- 2 ¼ - 2 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 45 g labne
- 25 - 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- dereotu, ince kıyılmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portakallı Kek
1h
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Limonlu Kek
2 godz. 30 min
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Hurmalı Enerji Barları
1h 10min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 Min
Basit Granola
25 Min
Havuç Çorbası
35 Min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 Min