Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 972.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Çorbası
20 min
Sebze Bulyon
1h
Hindistan Cevizi Yoğurdu
Brak ocen
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 dk
Sütlü Ispanak Çorbası
45 min
Brokolili Ispanak Köftesi
35 min.
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min.
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 min.
Çikolatalı Kurabiyeler
30 dk
Havuç Çorbası
35 min.