Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
İşkembe Çorbası
1 Std. 20 Min
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 Min
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min