Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (isteğe bağlı)
veya 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (isteğe bağlı) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (isteğe bağlı)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8 godz. 15 min
Kabaklı Börek
1 godz. 10 min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1 Std. 15 Min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 godz. 30 min
Peynirli Karides Tava
35 min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min