Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g uskumru, füme, derisiz, küçük parçalara bölünmüş
-
30
g semizotu, sapları ayıklanmış
veya 30 g su teresi, sapları ayıklanmış - 100 g labne
- 70 g yoğurt
- 1 tk hardal
- ½ tk muskat, toz (isteğe bağlı)
- 15 g limon suyu
- 1 tutam deniz tuzu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 27.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tanıtım Menü 1
1h 5min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Avokadolu ve Yoğurtlu Dondurma
10min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
Değerlendirme yok
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Gazpacho
10min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 godz. 30 min