Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 50 g domates salçası
- 60 g tereyağı
- 20 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)
- 200 g konserve doğranmış domates
- 500 g su
- ¼ tk toz karabiber
- ¾ tk tuz
- 300 g havuç, küp küp kesilmiş (1,5 cm)
- 250 g dondurulmuş bezelye
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (2 cm)
- taze kekik, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2053.2 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 30.9 g
- Lif
- 6.6 g
Alternatif tarifler
Sebzeli Tavuk
45min
Etli Türlü
1h 20 min
Hünkar Beğendi
1h 5min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
İzmir Köfte
1h 5min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1u. 15min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Musakka
1h 10min
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1h 20 min