Uyumlu sürümler
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(isteğe bağlı)
veya 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (isteğe bağlı) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda pişmiş bezelye
20min
Buharda pişmiş balık filetoları
25p
Patates ve Havuç Püresi
45min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min