Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
veya 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Kuru Meyveli Kek
2h 30 min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 Std. 15 Min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 35 min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Sütlü Türk Kahvesi
5 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Sotelenmiş Mantar
20 Min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 Min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 Min
Kakaolu, Vişneli Kek
2 godz. 15 min