Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 sarımsak
- 300 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 adet tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)
- 1050 g su
- 1 ¾ - 2 tk tuz
- 150 g kale lahanası, küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 400 g konserve kuru fasulye, suyu süzülmüş
- 10 g taze fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 998.8 kJ / 238.7 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 450.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arnold Palmer Limonatası
20 min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
Değerlendirme yok
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizi Yoğurdu
Değerlendirme yok
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 dk
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Çikolatalı Akışkan Kek, Frambuazlı Pratik Dondurma
20 min
Baklava
6u. 30min
Mantı
1 Std. 45 Min