Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
-
3
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 125 gr)
veya 3 dondurulmuş somon fileto, çözdürülmüş (her biri 125 gr) - 2 tk toz tatlı kırmızı biber
- 2 sap dereotu yaprağı
- 600 g su
-
1
tepeleme yk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon, ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 170 g arpa şehriye
- 200 g ıspanak yaprağı
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 200 g krema
- 2 tk mısır nişastası
- 1 yk limon suyu
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2344 kJ / 560 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kırmızı Mercimek Çorbası
40 min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 Std.
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9ωρ.
Kenevir Tohumu Sütü
10 min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 Min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1 Std. 40 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 godz. 15 min
Bulgurlu maydanoz salatası
25 min