Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su, ekstra 2 tk su
- 1 paket instant kuru hamur mayası
- 1 tk bal
- 350 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 150 g beyaz un
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 yumurta sarısı
- 1 tk çörek otu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 101.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaşarlı Pide
1h 45min
Baget ekmek
3h 45min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Keten Tohumlu Kraker
1 Std. 50 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
İtalyan Baharat Karışımı
15 Min
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5h 30min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Ajvar
1h 20min
Pide
1h 20min