Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 93 mg
Alternatif tarifler
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Karamel Şekerlemesi
2 godz.
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40min
Bloody Mary
15min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1 Std. 35 Min
Bearnez Sos
15min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 godz.