Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
veya 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 godz. 20 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Ninguna valoración
Hardallı Patates Salatası
1hod.
Domates Soslu Patatesli Balık
50 min.
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 Min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Domatesli Focaccia
3h
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15min