Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 godz. 25 min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 Min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1 godz. 45 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
Değerlendirme yok
Acı Biberli Kek
2 Std.
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte
45 min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 min