Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırınlanmış Havuç
30min
Defne Yapraklı Adaçayı
Brak ocen
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Brak ocen
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Kabak Tatlısı
7 Std.
Kapya Biberli Domates Çorbası
30min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Pirinç salatası
1h
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Mini Focaccia
3h 30min
Cevizli Kereviz Salatası
10 Min