Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 30 g domates salçası
- 20 g biber salçası
- 20 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 350 g su
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1125.3 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 40 mg
Alternatif tarifler
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Şehriyeli Domates Çorbası
45min