Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g domates salçası
- 40 g zeytinyağı
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 500 g taze fasulye, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 695.7 kJ / 166.6 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Pırasa
30 min
Ratatuy
40 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 min
Etli Bamya
1h 10 min
Etli Taze Fasulye
1h 10 min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1j 30 mnt
Etli Biber Dolması
1h 20 min