Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 600 - 800 g kabak, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 79 kJ / 19 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min
Buharda pişmiş ıspanak
15 min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35sa
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Buharda Göz Yumurta
15 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min