Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 450 g pırasa, uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)
- 570 g su
-
180
g labne
veya 180 g mascarpone peyniri -
½
tk tuz (labne kullanıyorsanız)
veya 1 tk tuz (mascarpone peyniri kullanıyorsanız) - ¼ tk karabiber
- 500 g bebek patates, kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş
- 500 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, bütün
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2428 kJ / 580.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Tavuk
45min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25p
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2h 5min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min