Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
veya 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Karnıyarık
1 Std.
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
İmam Bayıldı
1 Std.
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10 min.
Etli Bamya
1h 10 min.
Pirinç salatası
1 Std.
Kıymalı Ispanak
45 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30 min
Musakka
1h 10 min.
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min