Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5080.8 kJ / 1214.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1787.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1 Std.
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Şeker Şurubu
Değerlendirme yok
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25min
Grissini
2 godz.
Kuru Fasulye
10 Std.
Vişneli Dondurma
10min